NY BLOGG!

http://ffridanilssons.devote.se/

fått en iphone!

så ni kan smsa mig med erat namn. pusss
0707803011

svar

sofia om sven:
vad är rockis? :)


svar - haha, rockis betyder rocklunda.

sven

sitter i skolan och har sven,men våran lärare har inte kommit än så jag sitter och kollar på kaspar i nudådalen!efter skolan gör vi ett nytt försök att komma iväg till rockis.hoppas på lite bättre väder idag!men nu ska jag kolla.hörs latero
skit tråkig bild. men haaar inga

blev inge rockis...

för det spöregnade ju typ..så vi gick hem till elin och kollar på lasses majas.och bara tog det lugnt.ska inte göra så mycket mer en det.men ska kolla nu..
söta

va nyss..

och åt panpizza i matsalen..Det va fan gott!!, orkade inte updatera nått igår, för jag har varken bilder eller nått att skriva för min systemare är hos pappa.Men får ju ta och hämta den.Efter skolan vet jag inte vad som händer,skulle till rockis men får se hur det blir med det.Just nu är jag och elin ensamma i klassrummet och chillar med musik i högtalarna.puss skriver nog lite senare!
HAHA..ser verkligen ut som att jag är gravid på sista bilden...
här ser ni även vad jag har på mig. typ iaf.
men har iaf, en handbolls tröja
nudiejeans
vita låga converse.

svar

josefine om kom nyss hem från ebba!:
kan du visa bilder på grejerna du fick ? :D
svar - klart jag kan det,men det får bli någon annan dag för min kamera är hos min pappa.

kom nyss hem från ebba!

och hemma hos ebba var jag med emina henne och elin! kul att träffa er nu när ni kommit hem från thailand!och jag fick ett linne,2 navelpercingar,ett par converse och sen typ godis:D tack så jätte mycket! om ett tag så blir det mat, vi ska äta grillat.fan va gott.heh.

drar till cornetto sen vidare på bio!


bio ikväll med ellebelle

ikväll går jag och elin på bio och ser pirates of the caribbean 4,mys!och så går vi ut och äter innan bion!

hem till elin!

drar snart hem till elin och träffar henne!vi hittar säkert på nått.här får ni iaf en bild på vad jag har på mig.
har inte hunnit sminka mig än,så ska väl ta och göra det.

skype med elin!

sitter och snackar i skype med elin vi snackar om allt mellan himmel och jord!hon kommer ju hem i morgon så då åker jag hem till henne och tare chill:D men nu ska jag vara lite social mot henne.

När mamma kom hem från jobbet så hade hon med sig 2 tröjor till mig! tack mami ♥

200 kr rikare!

så nu är jag klar.skönt,när mamma kommer hem så ska vi åka och handla lite,ska köpa nått gott till ikväll känner jag!har fan inget att skriva..men det kommer ett roligare inlägg lite senare!

grönt är skönt

sitter i skolan och lyssnar när läraren läser..efter det har jag idrott.chilll! efter skolan ska jag vara barnvakt till mina bröder en timme,snäll som jag är..fast får 200 för det..haha värt de! och i morgon kommer elin hem så ska väl träffa henne ett tag.Sen på söndag kommer ebba och emina hem! men nu ska vi titta på nyheterna. puss
snygg tröja fan

sitter med mamma i soffan..

och vi ska snart kolla på himlen är oskyldigt blå..mys,äter jordgubbar gör vi också..Men nu ska jag sätta på filmen!
puss
älskar dig!

det här sminket använder jag.

fondation,mascara från london och eyeliner
-jag använder bara fondation under ögonen eller om jag skulle behöva täcka en finne eller nått sånt. använder aldrig i hela ansiktet.

- mascara finns det ju inte så många ställen att använda till,men jag har på både under och över fransarna.

- innan jag lägger på mascara så lägger jag ett smalt sträck eller vad man ska säga på ögonlocket precis där fransarna börjar där uppe.


Det här är det enda sminket jag använder.Men om jag känner mig allt för blek så har jag i bland också lite solpuder i ansiktet.
hoppas att detta dög.puss

nemen tjabba

sitter i skolan och kollar på never say never på svenskan.har bara 3 lektioner till sen,skönt!men nu ska jag kolla.. puss
ny bild

svar

sabelle om hemma från kampsport center!:
kan inte du ha en smink video och visa vad du andvänder för smink?:)
älskaaar din blogg hörru du!


svar - haha nej...det är inte riktigt min grej, men jag kan visa vad jag använder för smink och berätta hur jag använder det och sånt! hoppas det duger:)!

hemma från kampsport center!

jag som trodde vi skulle ha kampsport...men vi hade styrke träningen! känner att jag kommer ha träningsvärk i morgon..fast det är ju positivt;)nu ska jag snart äta sen ska jag kolla på gossipgirl.måste städa rummet och packa oxå... åker till mamma i morgon!:D

dagens


GG

snackande nyss skype med ebba, hon visade allt hon hade köpt..missing u<333nu ska jag kolla lite på gossipgirl sen ska jag göra mig klar för lite kampsport!:D kommer nog bli roligt.men nu ska jag kolla på gossip girl! puss
ebba visade sin nya tröja och sin skillnad i webben..färgat håret har hon också gjort... så söt. love u! 

Follow your heart, even though it's on your left, it's always right

shena, sitter i skolan och har sven,skit skön dag idag,för vi ska typ kolla på film på alla lektioner! och efter skolan cyklar jag hem och äter nått sen cyklar jag och tränar,haha vi ska ha kampsport med killarna..haha,orkar ej.Men nu ska jag lyssna när våran fröken läser högt ur sandor/ida.hehe byeeee
ni är allt bra ni tjejer!

svar

sofiabj om ready or not,here i come':
ska du till london igen :O? <3<3

svar - haha nej det ska jag inte, asså låten heter bara så:)<3

Livet handlar inte om hur länge du lever, utan hur väl du lever det.

pratade nyss med ebba i skype och emina ett litet tag.dom kommer ju hem om 4 dagar! nice!nu ligger jag i min säng och kollar på film ungefär det jag ska göra resten utav min dag,men vad ska man göra när vädret inte är på topp?! har myror i benen och vill göra något, men finns ju inget att göra..nu ska jag fortsätta kolla på film.

ready or not,here i come'

london ♥♥♥

jorden går under på lördag?äsch skit snack.

haha jag tror iaf inte att den kommer göra det..men men vi får se;)
just nu sitter jag i skolan och har IUP.efter skolan vet jag inte vad jag ska göra,men får se:)! ska jobba lite nu,puss
hej söta?

trött?


väljer musik

just nu sitter jag med min låssas mamma och väljer ut lite musik till spinningpasset som hon ska hålla i med mitt lag:D,tror att det kommer bli skit kul faktiskt!vi ska väl snart äta sen ska jag inte göra så mycket mer,sätter väl på någon film som vanligt! var ju och dela ut reklam och vi klarades oss från regnet iaf! skönt.nu ska jag sluta skriva massa skit..aja puss .hörs säkert lite senare.
♥♥♥♥

drar och delar ut reklam nu!


svar

linnea om kolla på avatar med klassen på svenskan..:
kan du lägga ut nån bild på din kamera + hur mycket kostade dom?
Det skulle verkligen uppskattas!
du har förresten en skit bra blogg:)

svar - jag har typ svarat på den här frågan 1000 gånger...men,visst! Jag köpte den på mellandags rean,och då kostade den 4000 tusen tror jag?
Tack så jätte mycket!
och här har du en bild.


kolla på avatar med klassen på svenskan..

har inte sätt den.Men tycker inte den verkar så speciellt bra heller,men det återstå att se:D ,efter skolan åker jag bara hem till pappa och tar det lugnt i en timme sen kommer mamma och hämta mig och se åker vi och delar ut reklam...Men ska kolla på filmen nu.Hörs när jag är hemma hos pappa!

sitter i skolan.

orkade inte blogga nått igår,men på dagen var jag iaf med Alva och Mikaela.Sen åkte jag och kollade när dom hade match,dom vann:),när jag kom hem till pappa så gjorde jag inte ett skit..Och nu sitter jag här i skolan..Ska ju dela ut reklam ikväll med laget.. Hoppas bara att det inte regnar..och juste hoppas att du har det bra i turkiet elin!miss u!

2bilder från tjejkvällen hos alva

svar

Johanna Lööw om kör på detta idag!:
Jätte fin tröja
Hur mycket kostade den (:
svar - tack! den kostade 200:)

sandra om fick med mig detta hem från hälla..tack mamma ♥:
skit snygga grejer!
vart har du köpt kepan och hur mkt kosta den? 
jätte fin blogg föresten och du är så fin du med! :)
kram

svar - den är från Stadium,och kostade 149:),tack så jätte mycket!

svar

annie ([email protected]) om kör på detta idag!:
så fin du är! vart har di köpt tröjan ? :)


svar - tack så jätte mycket! tröjan är från hm!

kör på detta idag!


bada nyss

och nu ligger jag i min säng och kollar på tur och retur.. Ska snart börja föna håret och lite sånt,sen när alva hör av sig till mig så går jag hem till henne,sen så hjälper jag henne med allt tills ikväll..Just nu ligger jag och tänker på vad jag ska ha på mig ikväll,men får väl bli den nya tröjan antar jag!nu ska jag börja göra mig i ordning! ni får en bild på vad jag har på mig lite senare!

just nu

film med morsan!

fick med mig detta hem från hälla..tack mamma ♥

present till alva som jag ska till i morgon och fira eftersom att hon har fyllt år! vi ska vara inne i någon lokal på rönnby centrum med alla tjejer! kommer bli lika kul som vanligt!Sen efter det så sover jag med dessa snyggingar!

hemmma

kom precis hem efter skolan, och efter skolan så tog jag bussen hem sen hämta jag lillebrosan på dagis!om ett tag som kommer mamma och hämtar mig och då åker vi till hälla och kollar lite.hoppas att jag får med mig nått!men nu ska jag prata lite med lillebrosan! puss
hah.söt

GRATTIS ÄLSKLIGEN MIN

Min egna lilla pingla ebbis fyller år idag!! grattis♥♥♥♥♥hemma från träningen nu iaf,väntar nu på att mamma ska komma hem så att vi kan äta..hungriiiig! jag och ellepelle gick aldrig till stan idag.ingen av oss orkade, så vi kolla på lasse majas dektektivbyrå istället! ska inte göra nått mer idag,men ska nog slå på en film och kolla på nu!
haha hoppsan.. råka täcka ebba..

i väntan på burgeking

just nu sitter vi och väntar på burgeking och sedan drar vi oss ner mot stan för att kolla på lite saker,skulle verkligen  behöva hitta ett navelsmycke..nån som har tips vart dom har fina ?för jag hittar fan bara massa fula...Men ikväll är det iaf träningen med boysen.haha..Men nu ska vi äta för jessica kom precis!:D pussssss

läs om ni känner för't

dagen har varit riktigt chillig! efter skolan åkte vi till stan och köpte det vi skulle grilla sen på vägen hem så ramlar vi ju såklart med cykeln....haha.Sen när kommit till rudbecksparken så sätter vi oss där tänkte börja grilla och lite sånt. så ba funkar inte grillen.. så efter kanske 1-2 timmar kom elins pappa med en ny och han fick hjälpa oss lite.. hehe. Sen fick vi äntligen grilla som vi hade längtat till att göra hela dagen! och nu ligger vi i hennes säng och ska snart äta ännu mera grillat.mummms.värsta bibeln.. men aja
känner verkligen att min bröder är snygga

grillar idag istället

för det ska regna i morgon och då kan vi ju inte grilla.. Så efter skolan så drar vi ner och köper det vi ska grilla sen så drar vi oss till rudbecksparken och chillar där!men nu är det engelska som gäller!

skypade nyss med älsklingar

glömde printa... Men gör det en annan gång! saknar er massor :( :(:( pusssssss
här är dagens

jag saknar mina brud's

Men jag hoppas ni har det bra i Thailand,saknar er massor!puss puss :*

i skolan

med elin och har so.Efter skolan går vi hem elin sen lite senare åker vi till maxi och handlar lite inför i morgon!:)
nu ska jag jobba...

svar

sandra  ([email protected]) om blev inge fotboll :'(((:
spelar du fortfarande fotboll :)?
svar - Nej det gör jag inte:)

blev inge fotboll :'(((

haha.. Men drar ut och springer 5an ist:)))

jag är tillbaka igen!

har ju haft cup och lite sånt i helgen och när jag kom hem så har jag bara inte orkat blogga! så det är därför min uppdatering varit så låg! Men just nu ligger jag ute och solar och har det allmänt bäst! Men saknar ju mina pinglor i Thailand! just nu vill jag att sofia ska höra av sig till mig,för jag har inget att göra och har lite lust att åka ner på ringvallen och kolla när alva spelar med 96orna! men tror ej det blir så.. för matchen börjar om en halv timme....MEn nu ska jag fortsätta sola,men vi hörs lite senare med lite bilder från när jag var ute!

börjat packa..

har börjat packa nu..Det är fan inte långt kvar till vi åker!! längtar kommer vara så himla kul!är skit taggad iaf!

gula tröjor är grejer de

vart tog mitt ansikte vägen...??

svar

Anonym om ligger och kollar på film:
rakar inte du benen?
svar- haha.. självklart rakar jag benen.. Men jag har inte orkar gjort det på ett tag, eftersom att inte inte direkt har värsta grova hårstråna så tycker jag inte att det gör så mycket.för jag har varken tid eller ork att raka benen var och varannan dag!:)

svar

Anonym om ligger och kollar på film:
hur måla ni naglarna så? :) bara själv eller hade ni mallar?
kram :):)

svar - det var ju elin som målade på mig, och hon har nån stämpel sak. Men om du vill veta mer om det så kan du ju gå in på elins blogg och fråga mer! http://elinlagerkvist.devote.se

vatten melon + big mommas house 2

efter jag hade ätit...
haha..tönt jag är:P

ligger och kollar på film


alla har ju vart små.


ny fixade naglar, tack Elin ♥♥


slutat :D

är hemma hos elin nu:),vi fick sluta nu för vår lektion blev inställd! skönt..Så nu sitter jag hemma hos elin med henne och vi ska jobba med projektarbetet för vi fick någon hemuppgift att göra så den ska jag och elin göra nu,duktiga som vi är! men nu ska vi jobba.
hah...

hemma från träning

sprang 5an med världens bästalag! sen körde vi i rocklundas ute gym! har alltid roligt när jag är med er!har precis duschat och nu väntar jag bara att pappa ska komma hem så att han kan göra mat. är skit hungrig...Chill med träning på torsdag med! Nu ska jag sätta på en film och ligga och kolla på den!
detta hade jag på mig på träningen idag!

drar på träning nu!


hemma

efter att ha vart i skolan och vid 12 så åkte vi till löga och med alla 7or och typ gjorde massa olika saker där ute.Efter det så hämta elins mamma mig och elin och vi åkte till burgerking,tjockisar<33nu sitter jag och tänkte slå på en film..Tror jag ska kolla på sex and the city men får se! senare ikväll är det träning!
stekig bild!

4a bilder från valborg

lebbar :P

svar

Anonym om Bilder på det jag köpte!
vart kommer solglasögonen i fårn och hur mycket kosta dom ?
svar : Dom är från lindex och kostade 60 kr.


drar till västeråshallen och kollar på innebandy!


i vecka kvar!

tills man är på cup i göteborg med världensbästalag♥

RSS 2.0